HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Taart voor vrijwilligers Kreatieve Groep Weesp

Taart voor vrijwilligers Kreatieve Groep Weesp (22-07-2016)

Dit item is verlopen op 22-08-2016.

Dit voorjaar vroegen we via Facebook en via onze gemeentepagina in het @WeesperNieuws om verhalen van vrijwilligers. Vrijwilligers doen belangrijk werk voor onze gemeenschap en daarom belonen we het mooiste verhaal met een lekkere taart!

Er kwamen veel mooie verhalen voorbij, zoals bijvoorbeeld die van VersaWelzijn, Ria Gijben van het OAZ gebouw en PeterClaesen die zich inzet voor Pampus.

Het verhaal dat ons het meest aanspraak was dat van Paul Blonk. Hij stuurde ons een e-mail over de KreatieveGroepWeesp op de benedenverdieping van het Torenfort.

Een groep van 69 vrijwilligers begeleidt van september tot en met mei 33 verschillende activiteiten zoals schilderen, fotograferen, koken, quilten, gitaarspelen, modelbouw, glas in lood of keramiek. De vrijwilligers helpen de leden van De Kreatieve Groep om hun talenten te ontwikkelen. De grootste kracht van De Kreatieve Groep Weesp is het sociale aspect en de binding die zij hebben met hun leden. Er zijn 240 leden. Zij komen voor het grootste deel uit Weesp, uit alle lagen van de bevolking.

Dat verdient een taart, vonden wij. Op dit moment hebben de vrijwilligers van De Kreatieve Groep Weesp de zomerstop. Paul Blonk hebben we daarom vast uitgenodigd voor een klein taartje op het gemeentehuis. In september - als iedereen er weer is - gaan we de taart brengen aan de rest van de vrijwilligers.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken