HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Thema-avond: tips voor een duurzamer huis

Thema-avond: tips voor een duurzamer huis (05-11-2019)

Dit item is verlopen op 05-12-2019.

11 november thema avond van Weesp Duurzaam in de bibliotheek

De Nederlandse samenleving is aan het verduurzamen. De energietransitie is daar een belangrijk onderdeel van. Concreet betekent het dat we in de toekomst op een andere manier moeten zorgen voor een warm huis waar gewoon het licht brandt en gekookt of gedoucht kan worden.

Thema-avond op maandag 11 november

Om Weespers hierover te informeren én inspireren organiseert Weesp Duurzaam op 11 november een gratis toegankelijk thema-avond in de bibliotheek. Tussen 19.30 en 22.00 uur wordt de vraag ‘Wat betekent de energietransitie voor jouw huis?’ beantwoord. Tijdens deze interactieve avond krijgen bezoekers tips. Er wordt samen met organisator Paul Rasch gekeken naar wat je zelf kan doen, of het geld kost en of het wat oplevert.

Programma

  • 19.30 uur        Inloop
  • 20.00 uur        Start programma: Wat betekent de energietransitie voor jouw huis?
  • 22.00 uur        Einde programma

Locatie: Bibliotheek Weesp, Oudegracht 67

De volgende thema-avond van Weesp Duurzaam vindt op 9 december plaats in de bibliotheek. Dan staat de volgende vraag centraal: ‘Hoe zou Nederland eruit zien zonder uitstoot van broeikasemissies?’

Platform Weesp Duurzaam

Het Platform Weesp Duurzaam is actief binnen thema’s als: groen & biodiversiteit binnen de leefomgeving, slimme en groene mobiliteit en stimulering van recycling en vermindering van (zwerf)afval. Al deze activiteiten zijn bedoeld voor de bevolking van Weesp. Paul Rasch is verbonden aan de energiecoöperatie HilverZon en is zelf energiecoach. Deze avond wordt georganiseerd door het Platform Weesp Duurzaam, de bibliotheek en mede mogelijk gemaakt door HilverZon.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken