HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Uitnodiging Aanpak van georganiseerde criminaliteit 15 november

Uitnodiging Aanpak van georganiseerde criminaliteit 15 november (09-11-2018)

Dit item is verlopen op 16-11-2018.

Aanpak georganiseerde criminaliteit: ook een zaak van ondernemers!

U verwacht het misschien niet, maar georganiseerde criminaliteit komt ook in uw omgeving voor. Het kan zijn dat u bewust of onbewust wel eens het gevoel hee: gehad dat er iets niet klopt in een pand. Een onderneming of een winkel waar mensen maar heel kort binnen zijn of alleen maar vreemde types komen die rijden in dure auto’s. Een restaurant of pizzeria zonder klanten of met vreemde openingstijden. Een kapper waar nooit iemand komt of, voor zover u kunt zien, niet om geknipt te worden. Een woonhuis of winkelpand dat wordt verhuurd en waarvan niet duidelijk is wat er nou precies gebeurt. Uw gevoel of vermoeden kan kloppen. Het kunnen namelijk allemaal signalen zijn van georganiseerde of ondermijnende criminaliteit.

Vanwege het veranderende ondernemersklimaat is leegstaand vastgoed interessant voor andere ac5viteiten. Maar er is meer… Als ondernemer loop je risico op misbruik van eigendommen, afpersing of interne criminaliteit. Georganiseerde criminelen proberen op allerlei manieren diensten te verkrijgen en zoeken daarbij kwetsbaarheden op. Reden te meer om u bij te praten over leegstand en de ontwikkelingen die ons te wachten staan en de risico’s van georganiseerde criminaliteit.

Uitnodiging bijeenkomst

Wij nodigen uit op donderdag 15 november om samen het onzichtbare zichtbaar te maken. We willen graag met u in gesprek over de trends en ontwikkelingen voor ondernemers en specifiek over de risico’s van georganiseerde criminaliteit: Hoe ziet u uw eigen toekomst, hoe kwetsbaar bent u als ondernemer en hoe herkent u ondermijnende criminaliteit?

Datum: donderdag 15 november 2018

Tijd: 16.30 uur tot 18.00 uur

Locatie: Stadhuis Weesp, raadzaal

Voor de invulling van het programma en de catering, vragen wij of u zich wilt aanmelden voór 13 november 2018 via veilig@weesp.nl Wij zien u graag op donderdag 15 november 2018

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken