HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Update storing openbare verlichting Aetsveld

Update storing openbare verlichting Aetsveld (19-01-2017)

Dit item is verlopen op 20-01-2017.

De storing aan de openbare verlichting in Aetsveld is gevonden en inmiddels deels verholpen. Echter, tijdens de werkzaamheden bleek er meer aan de hand dan aanvankelijk gedacht. De werkzaamheden gaan daarom vandaag verder. De verwachting is dat vanavond ook de entree van Aetsveld weer verlicht is.

Het probleem heeft de volle aandacht.

Liander of gemeente?

De storingen aan de elektriciteitskabel of het schakelrelais worden verholpen door de Netbeheerder (Liander).Voor een storing aan de lamp, armatuur en mast is de gemeente verantwoordelijk. In die gevallen stuurt de gemeente de aannemer Pilkes, die de storing ter plaatse verhelpt.

Meldingen verlichting

Sinds december 2010 voert de gemeente Weesp gericht reparaties uit aan de openbare verlichting aan de hand van meldingen, die via het klacht- en meldsysteem binnenkomen. Voor een adequate afhandeling van de meldingen is het noodzakelijk dat er zoveel mogelijk informatie verstrekt wordt. Om welke lichtmast gaat het? Waar bevindt de lichtmast zich? Ter hoogte van welk huisnummer?

Meldingen over storingen aan de openbare verlichting kunnen gemaakt worden via het klacht- en meldsysteem van de gemeente Weesp, bereikbaar via: www.weesp.nl/klacht. Indien er sprake is van een gevaarlijke situatie en uw melding gebeurt in het weekend of na 17.00 uur, graag telefonisch contact opnemen met de politie op tel. 0900- 8844.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken