HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Verder met participatie terrassenbeleid

Verder met participatie terrassenbeleid (03-01-2019)

Dit item is verlopen op 14-01-2019.

De gemeente gaat graag met inwoners en ondernemers uit de binnenstad in gesprek om samen te komen tot een nieuw terrassenbeleid.

Eind 2017 hebben ondernemers, inwoners uit de binnenstad en inwoners buiten het centrum hun mening kunnen geven over de terrassen in Weesp door middel van het invullen van een enquête. Hier hebben meer dan 700 mensen gehoor aan gegeven. Wat miste in het proces was om met elkaar over het nieuw te vormen terrassenbeleid in gesprek te gaan.

Uw mening

Winkeliers, horecabedrijven en inwoners van de binnenstad kunnen tot 14 januari, indien gewenst, aanvullende input geven. Hoe denkt u over de terrassen in de Weesper binnenstad?

Aan de hand van de uitkomsten van de enquête en deze nieuwe input wordt een nieuwe conceptnota terrassenbeleid geschreven. Dit concept zal in een bijeenkomst met de winkeliers, horecabedrijven en inwoners (die wonen in directe nabijheid van terrassen) besproken worden en waar nodig worden aangepast. Het uiteindelijke doel is om aan het begin van het zomerseizoen met nieuw terrassenbeleid te komen.

Resultaten van enquête of ook nog aanvullende input geven?

De resultaten van de enquête staan op de gemeentelijke website www.weesp.nl/terrassennota. Heeft u aanvullende input, dan kunt u deze vóór 14 januari a.s. sturen naar info@weesp.nl o.v.v. Terrassennota.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken