HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Voetballen of zingen? Kom naar de Weesper Sport- en Cultuurdag

Voetballen of zingen? Kom naar de Weesper Sport- en Cultuurdag (24-09-2019)

Dit item is verlopen op 25-10-2019.

Let op! In verband met slechte weersvoorspellingen gaan buitenactiviteiten niet door. Zie laatste nieuwsbericht.

Weesp is een gemeente met een rijk verenigingsleven. Wie wil zien wat er allemaal voor verenigingen zijn en wat ze zoal doen, kan terecht op de Weesper Sport- en Cultuurdag. Zondag 29 september vindt deze plaats op sportpark Papelaan en bij Koninklijke Harmonie de Adelaar. Kom vooral langs!

In een uitgebreid programma presenteren de verenigingen zich. 

Programma

De dag begint om 11:00 uur met de eerste ronde sportverenigingen en culturele organisaties die zich presenteren. Om 13:30 uur start het middagprogramma met opnieuw veel verenigingen en culturele organisaties. Op het podium bij de Adelaar zijn ’s middags optredens van koren en dansgroepen. Om 13:00 uur wordt Petje Op Petje Af gespeeld met wethouders Léon de Lange (Cultuur) en Astrid Heijstee-Bolt (Sport). De quiz wordt georganiseerd door de City of Wesopa en de vragen gaan over sport en cultuur in Weesp. De hoofdprijs is een bijdrage van € 100,- aan contributie of lidmaatschap.

Meer informatie

De Weesper Sport- en Cultuurdag wordt georganiseerd door Versa Welzijn in opdracht van de gemeente Weesp. Het hele programma van de Weesper Sport- en Cultuurdag staat op de website www.sportiefweesp.nl.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken