HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Website energiecoöperatie online!

Website energiecoöperatie online! (11-04-2019)

Dit item is verlopen op 11-06-2019.

Dinsdagavond 9 april stond in het teken van duurzaamheid. Maar liefst 220 Weespers waren in de Grote Kerk aanwezig om meer te horen over de Weesper energiecoöperatie.

Energiecoöperatie Weesp Ecostroom

Zonnepanelen zijn milieuvriendelijk, rendabel en leveren duurzame stroom. Niet iedereen wil zonnepanelen op het eigen dak en niet ieder dak is geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Een coöperatie biedt in deze gevallen uitkomst. Via een energiecoöperatie kunnen inwoners gezamenlijk hun eigen energie opwekken op een dak in de buurt!  Bovendien neemt de coöperatie alle organisatorische en administratieve rompslomp voor zijn rekening.

De website van de energiecoöperatie is nu online: https://weesp.ecostroom.nu/


Ook zonnepanelen voor huurders van Ymere

Bent u huurder van Ymere, dan zijn er ook mogelijkheden om op uw eigen dak zonnepanelen te laten plaatsen. Dit is in samenwerking met Iederzon. Deze specialist plaatst en verhuurt zonnepanelen aan de huurders van Ymere. Op deze manier kunt u ook profiteren van milieuvriendelijke stroom die u deels zelf opwekt. U hoeft u zich geen zorgen te maken over investeringskosten, de installatie en het onderhoud.

Op 21 mei volgt een bijeenkomst waar meer over Iederzon wordt verteld. U bent daar van harte welkom. Meer informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken