HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Weesp Duurzaam zoekt energiecoaches

Weesp Duurzaam zoekt energiecoaches (06-10-2020)

Weesp Duurzaam, het platform dat zich met steun van de gemeente Weesp inzet voor een groen en duurzaam Weesp, is op zoek naar energiecoaches. Energiecoaches gaan op bezoek bij andere Weespers om te helpen met energie besparen.

Energiecoaches krijgen van Weesp Duurzaam een gratis training waarin ze leren hoe je energie kunt besparen én hoe je dit op een leuke manier over kan brengen op anderen. Naast de training ontvangt een energiecoach nascholing, ondersteuning en een vrijwilligersvergoeding.

Dit vrijwilligerswerk loont: energiecoaches komen in een team met enthousiaste collega’s, worden ondersteund door een coördinator en doen nieuwe vaardigheden op.  

Meer informatie en aanmelden

Weespers die meer informatie willen over de vacature of zich willen aanmelden, kunnen contact opnemen via info@weespduurzaam.nl.

Meer informatie over de energiecoaches is ook te vinden op www.weespduurzaam.nl.

Gratis inloopspreekuur voor bewoners

Bewoners van koop- of huurwoningen die zelf interesse hebben in een goed gesprek over energiebesparing kunnen hiervoor terecht op de website van Weesp Duurzaam. Langskomen op het gratis inloopspreekuur in de bibliotheek kan ook. Dit spreekuur vindt iedere maandag plaats van 18.30 tot 20.00 uur.

Vooral oudere huizen zijn vaak onvoldoende geïsoleerd. Hierdoor wordt er veel energie verspeeld.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken