HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Weesp in actie voor Vluchtelingen

Weesp in actie voor Vluchtelingen (02-10-2015)

Dit item is verlopen op 17-10-2015.

Op zaterdag 17 oktober is ‘Weesp in actie voor Vluchtelingen’. Onder deze titel organiseert Marjan van der Meer, samen met andere initiatiefnemers en met heel veel hulp van Weesper betrokkenen in de Grote Kerk een benefietprogramma. Op deze dag wordt zoveel mogelijk geld opgehaald voor de Stichting Bootvluchtelingen.

Dekens, veel dekens

Marjan hoopt met deze actie vooral veel geld op te halen voor de aanschaf van dekens. “We gaan richting de winter. Van de Stichting Bootvluchtelingen hebben we begrepen dat er daarom vooral veel behoefte is aan warme dekens.”

Jong en oud in actie

Weesp in actie belooft een programma te worden voor jong en oud. De Grote Kerk wordt het decor van een soort vrijmarkt zoals op Koningsdag, waar Weespers kleding en spullen verkopen, performen en activiteiten aanbieden. Er zijn kinderactiviteiten, er wordt geschilderd en er zijn optredens van onder anderen dansschool Van Harten en Kamerkoor Camerate Fectionata. Er is koffie met taart en nog veel meer. In de avond is er een concert van zangeres Corey.  Wij hopen samen met Marjan van der Meer op een prachtige dag, waarop Weesp zich van haar beste kant laat zien.

Doet u mee?

Voor meer informatie óf als u zelf actief wilt meehelpen op 17 oktober, zie www.facebook.com/weespinactie of mail weespinactie@gmail.com

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken