HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  WeHelpen.nl/weesp

WeHelpen.nl/weesp (04-09-2017)

Dit item is verlopen op 04-10-2017.

Hulp zoeken en aanbieden bij u in de buurt

WeHelpen is een online platform voor iedereen die een ander wil helpen of geholpen wil worden. Voor mantelzorgers, vrijwilligers en die mevrouw even verderop. Met het doen van een boodschap, het uitlaten van de hond, vervoer naar het ziekenhuis of met het maaien van het gras en veel meer.

Hoe werkt het?
WeHelpen is gratis en voor iedereen. Binnen een paar klikken kan er een hulpvraag worden aangemaakt of hulp worden aangeboden. Voor de aangeboden hulp mag geen financiƫle vergoeding worden gevraagd. Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen.

Op de website www.wehelpen.nl/weesp kunt u aangeven dat u best een keer iemand een handje wilt helpen. Of aangeven waar u hulp bij kunt gebruiken. Ook kunt u samen met bekenden via de website tijdelijk of wat langer zorgen voor een ander. 


Kunt u af en toe wat hulp gebruiken?
Iedereen kan op www.wehelpen.nl/weesp een account aanmaken om hulp te bieden of te vragen. Zo kun je elkaar gemakkelijk zoeken en vinden. En maak dan bijvoorbeeld in de buurtkamer of bij de bibliotheek een afspraak om te kijken of het klikt.

Wilt u  best eens iets doen voor een ander?
Vul je postcode in en bekijk wie hulp nodig heeft in uw omgeving en waarmee. Of geef aan wat u leuk vindt om te doen, zodat iemand op uw aanbod kan reageren.

Wilt u hulp voor iemand anders organiseren?
WeHelpen biedt een besloten, online omgeving met een agenda, een notitieblok en logboek zodat u ook samen iemand kunt helpen. Bijvoorbeeld uw moeder die zo lang mogelijk zelfstandig wil blijven wonen en daarbij wat hulp nodig heeft. Of iemand die net uit het ziekenhuis komt en een hond heeft die uitgelaten moet worden.
 


Meer informatie
Voor meer informatie over WeHelpen, kunt u contact opnemen met de gemeente Weesp, telefonisch (0294) 491 391 of via een e-mail aan info@weesp.nl

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken