HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Actualiteiten  |  Wethouder Jos van Veen overleden

Wethouder Jos van Veen overleden (21-01-2015)

Dit item is verlopen op 21-02-2015.

Foto van wethouder Jos van Veen

Op maandagmiddag 19 januari bereikte ons het trieste bericht dat onze gewaardeerde collega, wethouder Jos van Veen die morgen is overleden. Hij is slechts 59 jaar oud geworden. Jos was weliswaar al geruime tijd ziek en zijn prognose was niet hoopgevend, maar toch komt dit bericht voor ons allen als een schok.

Jos heeft zich langdurig ingezet voor de gemeente Weesp. Eerst jarenlang als raadslid voor de WSP, van 16 maart 2006 tot 15 mei 2014 en vervolgens als wethouder Financiën, Grondzaken, ICT (informatiebeleid), Subsidies en Maatschappelijk vastgoed.
 

Hoewel de tijd die wij met elkaar in het college hebben doorgebracht beperkt is gebleven, herinneren we ons Jos als een grenzeloze optimist. Een aimabel en begripvol mens, die in iedere situatie en ook in ieder persoon wel iets positiefs wist te ontdekken. Met deze insteek dwong hij ons, zijn mede-collegeleden, meer dan eens om toch eens op een andere manier naar bepaalde onderwerpen te kijken.
 

Wij leven mee met zijn dierbaren en nabestaanden en wensen hen veel sterkte met het grote verlies. Wij zullen hem missen.
 

Het college van burgemeester en wethouders van Weesp

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken