HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Aanleg rotonde Leeuwenveldseweg

Aanleg rotonde Leeuwenveldseweg

Dit item is verlopen op 16-12-2015.

De gemeente Weesp wil de veiligheid en de doorstroming van het verkeer in haar gemeente verbeteren. Dit gebeurt onder andere door de aanleg van rotondes. Ter hoogte van het Total pompstation aan de Leeuwenveldseweg, wordt de komende maanden een rotonde aangelegd. Naast meer veiligheid en een betere doorstroming, komt er bij de rotonde een goede toegangsweg voor de nieuwe bewoners van Leeuwenveld 3.

Start werkzaamheden


De aanleg van de rotonde start op maandag 16 november en duurt tot eind van dit jaar. Tijdens de aanleg van de nieuwe rotonde wordt één rijbaan afgesloten, zodat de aannemer veilig kan werken. De doorstroming van het verkeer op de Leeuwenveldseweg wordt door stoplichten of verkeersregelaars begeleidt. Aan het eind van dit jaar is de rotonde toegankelijk voor het verkeer.


Overlast

Tijdens de werkzaamheden kunt u te maken krijgen met overlast door geluid of filevorming. Daarnaast wordt er in sommige gevallen ook in de nacht gewerkt. De nachtelijke werkzaamheden worden vroegtijdig aangekondigd in de omgevings-app van de aannemer. Deze gratis app is te downloaden via IOS en Google play onder de naam 'Van Gelder werk in uitvoering'.

Inloopavond


Als u vragen heeft over de aanleg van de rotonde, kunt u de inloopavond bezoeken op maandag 9 november van 17:30 uur tot 19:30 uur op het stadskantoor. U kunt ook contact opnemen met de omgevingsmanager Jaco Gerritsen via 06 15269523 of per mail jgerritsen@vangelder.com.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken