HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Betaalproces gemeentebelastingen wijzigt

Betaalproces gemeentebelastingen wijzigt

Dit item is verlopen op 09-03-2016.

Eerder deze maand ontvingen alle Weesper huishoudens een brief over de belastingsamenwerking (Belastingen SWW) met als onderwerp ‘Automatische incasso overzetten’. In deze brief vermeldden wij dat er voor u niets zal veranderen. Hiermee wordt bedoeld dat u geen nieuwe incasso hoeft af te geven. In het proces is er echter wel een aantal zaken anders dan u gewend bent, namelijk:

eind februari ontvangt u de aanslag. Wanneer u betaalt per automatische incasso, dan bent u gewend dit te doen in 10 maandelijkse termijnen, namelijk van maart tot en met december. Met ingang van dit jaar, 2016 worden dit 8 maandelijkse termijnen. De inhoudingen vinden plaats in de maanden maart tot en met oktober. Houd u er rekening mee dat hiermee de maandelijkse termijnbedragen hoger zullen zijn;

als u niet kiest voor automatische incasso, dan moet het totaal te betalen bedrag uiterlijk op 30 april op rekening van Belastingen SWW staan. Let op: voorheen was dit 31 mei.

Als u vragen heeft dan kunt u contact opnemen met Belastingen SWW, telefonisch (035) 655 91 94 of via e-mail info@belastingensww.nl.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken