HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Betrouwbare en betaalbare hulp via schoonthuis.nl

Betrouwbare en betaalbare hulp via schoonthuis.nl

Dit item is verlopen op 18-05-2016.

Op zoek naar een betrouwbare en betaalbare hulp? Kijk op schoonthuis.nl en maak gebruik van het speciale aanbod voor inwoners van Weesp. Wie hulp regelt via schoonthuis.nl, krijgt van de gemeente een bijdrage in de kosten. Het maakt niet uit of u jong of ouder bent, alleenstaand of een gezin heeft, gezond bent of minder mobiel. Het aanbod geldt voor iedereen.

Schoonthuis.nl 

Op schoonthuis.nl vindt u schoonmaakbedrijven die hulpen aanbieden in Weesp. Via de website vraagt u snel en eenvoudig een offerte aan. U bepaalt zelf het aantal uur per week. Per uur krijgt u een bijdrage van €10,00 van de gemeente. De bijdrage geldt voor maximaal 4 uur per week. Wie gebruik maakt van een hulp via schoonthuis.nl weet zeker dat deze hulp werkt voor een werkgever met goede arbeidsvoorwaarden.

Gemeente stimuleert huishoudelijke hulp

Met subsidie van het Rijk stimuleert Weesp, samen met andere gemeenten in de Gooi en Vechtstreek, de vraag naar huishoudelijke hulp.

Wethouder Herman Tuning van Participatie: “Voor veel mensen draagt een huishoudelijke hulp bij aan hun onafhankelijkheid. Met de Rijkssubsidie kunnen we inwoners tegemoet komen in de kosten voor een huishoudelijke hulp. Deze regeling is voordelig voor iedereen: Voor u is het extra aantrekkelijk om iemand te vinden die u helpt bij het huishouden. De huishoudelijke hulp heeft een baan met goede arbeidsvoorwaarden. En bovendien blijft er werkgelegenheid voor huishoudelijke hulpen in onze regio.”

Zelfstandig met hulp

Bent u door een ziekte of beperking niet in staat om uw huishouden zelf te regelen of te betalen? Dan kunt u altijd aankloppen bij de gemeente voor ondersteuning vanuit de Wmo. Naast de ondersteuning vanuit de Wmo kunt u gebruik maken van schoonthuis.nl om extra uren huishoudelijke hulp in te huren.

Hebt u een hulpvraag, bijvoorbeeld vanwege uw ziekte of beperking? Bel dan (0294) 491 391 voor de mogelijkheden of vul het hulpvraagformulier in op www.weesp.nl.

Meer weten?

Alle inwoners kunnen via schoonthuis.nl een bijdrage in de kosten krijgen van € 10,00 per uur voor een hulp in de huishouding. Inwoners met een ziekte of beperking kunnen ook bij de gemeente terecht voor hulp in de huishouding. Voor de hulp betaalt u, afhankelijk van uw inkomen, een eigen bijdrage. Bel de gemeente op (0294) 491 391 voor meer informatie.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken