HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Bijeenkomst mantelzorg

Bijeenkomst mantelzorg

Dit item is verlopen op 22-07-2015.

Mantelzorgers zijn hard nodig in onze samenleving. Zij zorgen onbetaald en langdurig voor zieke familieleden of vrienden.

Mantelzorgcompliment

Tot 2015 was de blijk van waardering richting mantelzorgers een taak van de rijksoverheid. Inwoners met een indicatie voor zorg, mochten een mantelzorgcompliment geven aan hun mantelzorger. Vanaf dit jaar is de gemeente verantwoordelijk voor de waardering van mantelzorgers. De gemeente mag zelf beslissen hoe zij deze waardering in wil vullen. Voorbeelden hiervan zijn: cadeaubonnen, een geldbedrag of het organiseren van een leuke activiteit.             

Denk mee!

De gemeente wil graag weten hoe mantelzorgers zelf over de waardering van mantelzorgers denken. Welke vorm van waardering zou u willen als mantelzorger? Daarom nodigt de gemeente Weesp al haar mantelzorgers van harte uit om met medewerkers van de gemeente en Versa Mantelzorg hierover in gesprek te gaan. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 25 juni a.s. in het stadskantoor van de gemeente Weesp (Nieuwstraat 70a). Vanaf 17.45 uur staat er een broodje voor u klaar.

Aanmelden

U kunt zich tot 23 juni aanmelden via info@weesp.nl onder vermelding van ‘bijeenkomst mantelzorg’. Als u niet aanwezig kunt zijn op de bijeenkomst, maar wel ideeën heeft over hoe de gemeente de waardering van mantelzorgers in zou kunnen vullen, kunt dit ook laten weten opinfo@weesp.nl.

 

 

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken