HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Bomenkap F. Halsstraat en V. van Goghstraat

Bomenkap F. Halsstraat en V. van Goghstraat

Dit item is verlopen op 20-04-2016.

Op woensdag 16 maart en donderdag 17 maart 2016 worden er 13 bomen gekapt
Het gaat om 6 bomen in de Frans Halsstraat en 7 bomen in de Vincent van Goghstraat. Deze bomen worden gekapt in verband met de komende rioleringswerkzaamheden in de Schildersbuurt.


Planning

De bomenkap wordt op beide dagen uitgevoerd tussen 7.30 uur en 16.30 uur. De kapwerkzaamheden starten in de Frans Halsstraat en eindigen in de Vincent van Goghstraat. De boomstronken worden verwijderd tijdens de rioleringswerkzaamheden die starten in mei 2016.


Parkeren en bereikbaarheid

Wij verzoeken u om tijdens de kapwerkzaamheden uw motorvoertuig niet te parkeren in de Frans Halsstraat en de Vincent van Goghstraat. Dit in verband met de benodigde werkruimte en het voorkomen van mogelijke schade aan uw motorvoertuig, als gevolg van de kapwerkzaamheden. Tijdens de uitvoering van de kapwerkzaamheden zijn de portiekwoningen voor voetgangers bereikbaar.
 

Overlast

De werkzaamheden veroorzaken overlast voor alle bewoners. Dit is helaas onvermijdelijk. Wij proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken en vragen uw begrip en medewerking tijdens de werkzaamheden.
 

Heeft u nog vragen?

Wanneer u tijdens de werkzaamheden klachten of suggesties heeft, kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum van de gemeente Weesp via telefoonnummer (0294) 491 391 of stuur een

e-mail naar Schildersbuurt@weesp.nl.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken