HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Doet u mee met NLdoet?

Doet u mee met NLdoet?

Dit item is verlopen op 13-04-2016.

Vrijdag 11 en zaterdag 12 maart 2016 staan weer in het teken van NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet stimuleert iedereen om op die twee dagen de handen uit de mouwen te steken. Ook de wethouders van Weesp doen mee aan NLdoet.

Wethouder Welzijn Astrid Heijstee: “Vrijwilligers zijn enorm belangrijk voor onze gemeente. Door mee te doen aan NLdoet vragen we aandacht voor het mooie werk dat vrijwilligers doen. Dat deden we ook al met de campagne ‘VoorElkaar’ in februari. We willen natuurlijk dat inwoners hierdoor geïnspireerd raken om óók vrijwilligerswerk te gaan doen.”

We doen het Voor Elkaar

NLdoet sluit aan bij de campagne VoorElkaar die de gemeente Weesp voerde van 1 tot en met 15 februari jl. Met onder andere posters langs de weg, artikelen, video en sociale media zette de gemeente vrijwilligers in het zonnetje en vroeg aandacht voor de ondersteuning die vrijwilligers aan anderen geven. Wethouder Heijstee: “In onze gemeente hebben we veel actieve vrijwilligers die, net als mijn collega-wethouders Herman Tuning, Peter Eijking en ikzelf, graag eens een helpende hand bieden.”

Aanmelden

Wilt u ook meehelpen? Meld u dan aan via www.nldoet.nl

                                                                     

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken