HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  E-magazine (jeugd)hulp, zorg en werk

E-magazine (jeugd)hulp, zorg en werk

Dit item is verlopen op 29-07-2015.

De gemeente Weesp geeft samen met de gemeenten Stichtse Vecht en Wijdemeren een digitale nieuwsbrief uit voor iedereen die geïnteresseerd is in de veranderingen op het gebied van (jeugd)hulp, zorg en werk en inkomen. Onlangs is de vijfde editie verschenen. In dit nummer veel verhalen van inwoners die een ander of zichzelf helpen om zo lang mogelijk zelfstandig te zijn.

Dat is nodig omdat de gemeente steeds meer taken krijgt op het gebied van zorg, welzijn en werk. En daarvoor is ook nog eens minder geld beschikbaar. Dat vraagt om een andere manier van denken en doen: mensen regelen zoveel mogelijk zelf ondersteuning om actief te blijven.

In de nieuwsbrief leest u ook wat er gebeurt wanneer u naar de gemeente belt met een (hulp)vraag: wat doen de medewerkers aan de telefoon, de sociaal wijkteams en achter de schermen. Ook staat er veel service-informatie in de nieuwsbrief, zoals over veelgestelde vragen en beschikbaar informatiemateriaal.

Verder leest u in de nieuwsbrief hoe het tot nu toe gaat bij de KCC’s, de sociaal wijkteams en achter de schermen. Ook staat er veel nuttige informatie in de nieuwsbrief, zoals veelgestelde vragen en beschikbaar informatiemateriaal.

Abonneren

U vindt een link naar de nieuwsbrief op www.weesp.nl/e-magazine. Wanneer u de nieuwsbrief bekijkt, krijgt u ook de mogelijkheid om u te abonneren op dit E-magazine. Abonnees ontvangen de allernieuwste editie altijd direct  in hun e-mailbox. De nieuwsbrief is ook beschikbaar als (grootletter) printversie. Klik daarvoor op de printbutton onderaan de nieuwsbrief. Hebt u geen printer? Bel dan uw gemeente via (0294) 491 391 en ontvang een printversie thuis.

 

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken