HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Gewijzigde ophaaldag huisvuil in verband met Pasen

Gewijzigde ophaaldag huisvuil in verband met Pasen

Dit item is verlopen op 04-05-2016.

De inzameling van het huishoudelijk afval van maandag 28 maart (2e Paasdag) vindt plaats op dinsdag 29 maart. Dit geldt voor zowel de minicontainers, de huisvuilzakken, de boven- en ondergrondse verzamelcontainers als voor de Plastic Heroes zakken.

Omdat op dinsdag 29 maart door een aantal wagens in meerdere wijken wordt ingezameld, kan het gebeuren dat de minicontainer, huisvuilzak of Plastic Heroes zak op een ander moment van de dag wordt ingezameld dan u gewend bent, wat kan uitlopen tot 21:00 uur. Wij verzoeken u  hiermee rekening te houden en auto’s zo te parkeren dat de minicontainers en zakken zichtbaar en bereikbaar blijven voor onze medewerkers.

Ook dient u  ervoor te zorgen dat de minicontainer, huisvuilzak of Plastic Heroes zak op de morgen van de ophaaldag om 07.30 uur aan de weg staat. Wij danken u alvast voor de medewerking.

Op Goede Vrijdag (25 maart) wordt het huishoudelijk afval gewoon opgehaald.

Openingstijden scheidingsstations

Het scheidingsstation is op Goede Vrijdag open en hanteert de reguliere openingstijden: van 8:30 uur tot 16:30 uur. Op Tweede Paasdag is het scheidingsstation gesloten.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken