HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Het college belicht…

Het college belicht…

Dit item is verlopen op 08-07-2015.

Het voorjaar is nu toch echt in volle gang. Er is weer heel veel activiteit te bespeuren. Het bootverkeer op de Vecht is weer fors aan het toenemen, waardoor het gezellig druk aan het worden is. De terrassen stromen vol en er zijn regelmatig evenementen.

Zo is er begin mei in de synagoge bijvoorbeeld een mooie kunstexpositie geopend en kwam de toer van voertuigen uit de 2e wereldoorlog dwars door Weesp. Leuk om daarbij te vermelden is dat er

3 veteranen meereden, die daadwerkelijk hebben meegevochten in onze regio. Prachtig om te zien en merken dat zij niet alleen trots waren hier te zijn, maar ook de warme waardering voelden van de Weespers.

Terwijl ik dit stukje schrijf, wordt er hard gewerkt aan de tentoonstelling Weespers aan de wand en ga ik straks naar het Casparus college. Ik mag daar jureren bij het Multi Culti Cooking festijn (daar verheug ik mij bijzonder op). Wetende dat er hard gewerkt wordt om het mogelijk te maken in Weesp extra steigers te krijgen om sloepen aan te laten leggen, zodat het sloepennetwerk langs de Vecht nog beter gefaciliteerd wordt en dat wij ook echt in gesprek zijn om de economie in onze regio te versterken, verheug ik mij op de komende zomer.

Herman Tuning, wethouder

 

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken