HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Onderhoudswerkzaamheden aan asfalt Aetsveldseweg

Onderhoudswerkzaamheden aan asfalt Aetsveldseweg

Dit item is verlopen op 23-09-2015.

Op 18 en 21 augustus 2015 worden er onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan het asfalt van de Aetsveldseweg. Tijdens de werkzaamheden worden diverse scheuren en naden in het asfalt gerepareerd.

Planning en bereikbaarheid

De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 7.30 en 17.00 uur en starten ter hoogte van de Aetsveldseweg nr. 7 (einde Aetsveldseweg) en eindigen ter hoogte van de G.J. Wiefferingdreef. Ter plaatse van de werkzaamheden wordt de Aetsveldseweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer kan beperkt doorgang vinden langs de werkzaamheden.

Veiligheid

Voor kinderen is het interessant en spannend om bij de werkzaamheden te kijken en te spelen. De werklocatie is echter geen speelterrein. Wij raden u dan ook met klem aan (uw) kinderen vooraf in te lichten over de eventuele gevaren.

Onvermijdelijke overlast

De werkzaamheden veroorzaken mogelijk hinder of overlast voor weggebruikers. Wij proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken en vragen uw begrip en medewerking tijdens de werkzaamheden.

Hebt u nog vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons Klant Contact Centrum via tel. (0294) 491 391 of stuur een e-mail naar info@weesp.nl

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken