HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Rondleiding “Beestjes en zo op de Schansen” 4 september 2015

Rondleiding “Beestjes en zo op de Schansen” 4 september 2015

Dit item is verlopen op 14-10-2015.

Bent u ook benieuwd naar wat er nu eigenlijk allemaal groeit, vliegt, kruipt en zwemt op en rondom de schansen? Het is een mooi groen en parkachtig gebied waar Weespers heerlijk kunnen wandelen en recreëren. Maar hoe is het gesteld met de flora en fauna die er leeft?

Begin dit jaar is de gemeente Weesp gestart met een breed ecologisch onderzoek naar alle levende planten en dieren op en om de schansen. Er zijn al diverse leuke ontdekkingen gedaan door bureau Regelink en die willen we graag met de gebruikers en omwonenden van de schansen delen. Wat is nu leuker dan natuur voor de deur?

Ontdekkingstocht voor jong en oud

Op vrijdagavond 4 september aanstaande kunt u mee met een rondwandeling over de schansen onder begeleiding van een ecoloog. Hij gaat u van alles vertellen over de planten en dieren op de schansen. Niet alleen wat er leeft maar ook bijzonderheden en leuke weetjes. Omdat we ook tijdens de schemering rondlopen laat de ecoloog u kennismaken met verschillende vleermuizen op jacht. Ook voor kinderen is dit een leuke rondwandeling om meer te weten te komen over natuur in de stad.

Aanmelden

Wilt u graag mee met de rondleiding? Aanmelden kan bij Cindy Kruidenberg via schansen@weesp.nl of via telefoonnummer (0294) 491 391. Als u zich aanmeldt ontvangt u een bevestiging waarin meteen het vertrekpunt van de wandeling vermeld staat. We starten om 19.30 uur. De rondleiding is gratis.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken