HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Scholieren schilderen bankjes

Scholieren schilderen bankjes

Dit item is verlopen op 29-07-2015.

Vanuit het buurtpanel Hogewey/Noord-West is een werkgroep ‘Verfraaiing openbare ruimte’ ontstaan. In deze werkgroep is een drietal aandachtspunten geformuleerd. Eén daarvan is het schilderen van de bankjes in de wijk.

Leden van de werkgroep hebben zelf de bankjes bekeken en vastgesteld waar de noodzaak is voor opknappen en schilderen. Hierna is het Casparus College benaderd met de vraag of dit een project kan zijn voor een aantal scholieren van de techniekafdeling. De werkgroep heeft zelf het contact gelegd en de afspraak was snel gemaakt om in juni 2015 een eerste schilderactie te doen nabij de jeu de boulesbaan. De scholieren gingen enthousiast aan de slag. De gemeente zorgde voor de verf en andere benodigdheden. Na deze actie is afgesproken dat in september, samen met het Casparus College, nog meer bankjes in de wijk geschilderd worden.                 

Vorige maand nam Eric Willemsen al het initiatief om zelf de bankjes aan de Sinnigvelderstraat te schilderen. De gemeente zorgde toen ook voor verf en benodigdheden.

 

 

 

 

 

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken