HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Sociale kaart helpt bij vinden van hulp in de buurt

Sociale kaart helpt bij vinden van hulp in de buurt

Dit item is verlopen op 15-07-2015.

Heeft u hulp of ondersteuning nodig? Het liefst in uw eigen buurt? Dan is er de Sociale kaart. De Sociale kaart is een website met een database. Daarin vindt u praktische informatie en contactgegevens van lokale organisaties, inwonersgroepen, verenigingen en instellingen die u kunnen helpen.

Denk bijvoorbeeld aan het helpen uitvoeren van kleine hand- en spandiensten, hulp bij sociale activiteiten of uw administratie en ondersteuning door maatschappelijk werk. De organisaties die vermeld staan op de Sociale kaart zijn bijvoorbeeld welzijnsorganisaties, sportclubs of kerken en ook kleinere buurtinitiatieven. U kunt deze organisaties rechtstreeks benaderen, zonder tussenkomst van de gemeente.

Oplossing dicht bij huis

Met de Sociale kaart kunt u zoeken naar een oplossing dicht bij huis voor uw vraag of probleem. Zo helpt de gemeente mensen met een eenvoudige hulpvraag om zo snel mogelijk een oplossing te vinden. Als er meer hulp nodig is, kunt u natuurlijk contact opnemen met de gemeente. Ook als u het lastig vindt om zelf iets op te zoeken in de Sociale kaart, kunt u ons bellen via (0294) 491 391.

U vindt de sociale kaart via www.weesp.nl of rechtstreeks via https://weesp.socialekaartnederland.nl/

 

 

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken