HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Sportparklaan 165

Sportparklaan 165

Dit item is verlopen op 09-12-2015.

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om het gebouw aan de Sportparklaan 165 te slopen. Het pand, waar voorheen een kinderopvang in was gevestigd, is de laatste jaren voornamelijk als opslagruimte gebruikt. Op dit moment verkeert het pand echter in een dusdanig slechte staat van onderhoud dat ervoor wordt gekozen om het gebouw te slopen.

Een van de belangrijkste redenen voor dit besluit is de sociale veiligheid. Indien het pand nog langer zou blijven staan, neemt de kans op vandalisme toe en zal er mogelijk een sociaal onveilige situatie ontstaan. 

Het bestemmingplan biedt de mogelijkheid om een bouwwerk te realiseren op dit perceel. Er wordt dan ook niet uitgesloten dat er in de toekomst een gebouw zal worden teruggeplaatst. Voorlopig zal de locatie worden ingezaaid met gras maar er wordt ook nagedacht over een andere invulling op deze plek. Zodra er meer duidelijkheid is over een nieuwe invulling, zal het buurtpanel Hogeweij/Noord-West hierover worden geïnformeerd.

De sloop zal op maandag 2 november 2015 van start gaan en ongeveer 5 (werk)dagen in beslag nemen. Voor vragen en/ of meldingen hieromtrent kunt u contact opnemen met de gemeente Weesp, telefoon (0294) 491 391 of mailen naar info@weesp.nl.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken