HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Bekendmakingen  |  Uitnodiging aftrapbijeenkomst ‘Weesp meet eigen kracht’

Uitnodiging aftrapbijeenkomst ‘Weesp meet eigen kracht’

Dit item is verlopen op 18-05-2016.

De provincie Noord-Holland onderwerpt alle gemeenten in de regio Gooi en Vechtstreek deze zomer aan een bestuurskrachtmeting. De gemeenteraad van Weesp heeft ervoor gekozen, deze meting uit te breiden tot een breder onderzoek. De gemeente Weesp gaat dit onderzoek zelf vormgeven en hierover de regie voeren. In aanvulling op de vragen die de provincie verplicht stelt in de meting, gaat de gemeenteraad Weesper inwoners, ondernemers, instanties en verenigingen betrekken bij haar onderzoek.

Voorafgaand aan dit onderzoek organiseert de gemeenteraad een aftrapbijeenkomst om u alles over het onderzoek te vertellen en u uit te leggen waarom uw mening zo belangrijk is.

De aftrapbijeenkomst op 13 april a.s.

De aftrapbijeenkomst wordt gehouden op woensdagavond 13 april en vindt plaats in het restaurant van zorgcentrum Oversingel aan de Hugo de Grootlaan 30 in Weesp. De avond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur) en duurt tot uiterlijk 21.30 uur. Aanmelden voor de aftrapbijeenkomst kan tot en met maandag 11 april 2016 via weespmeeteigenkracht@weesp.nl We zien uw aanmelding graag tegemoet!

Meer informatie

Voor meer informatie over het bestuurskrachtonderzoek verwijzen wij u graag naar onze website www.weesp.nl/weespmeeteigenkracht

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken