HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Fusienieuws  |  Aanvragen regeling laag inkomen per 1 januari via Amsterdams formulier

Aanvragen regeling laag inkomen per 1 januari via Amsterdams formulier

Deze week leest u hoe u als bewoner van Weesp een regeling aanvraagt als u een laag inkomen heeft. Per 1 januari 2022 kunnen Weespers met een laag inkomen bij een aanvraag voor een regeling, gebruik maken van de aanvraagformulieren op de website van de gemeente Amsterdam (amsterdam.nl).

U kunt voor informatie nog steeds naar de website van Weesp (weesp.nl), maar wanneer u een aanvraag wilt doen, wordt u automatisch doorgestuurd naar de juiste pagina op de website van Amsterdam. Daar kunt u uw aanvraag indienen. Omdat Weesp en Amsterdam pas per 24 maart 2022 officieel samengaan, blijft de website van Weesp nog een paar maanden beschikbaar. Uiteindelijk is alle informatie voor Weespers te vinden op amsterdam.nl en zal weesp.nl ophouden te bestaan.

U zult straks bij informatie over regelingen voor Weespers met een laag inkomen, andere contactgegevens zien staan. Zoals een ander telefoonnummer. Dit is het telefoonnummer van de centrale in Amsterdam. Zij helpen u verder wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt hebben.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken