HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Fusienieuws  |  Fusiekrant: de eerste editie met informatie over wat er straks wel en niet voor u verandert

Fusiekrant: de eerste editie met informatie over wat er straks wel en niet voor u verandert

De gemeenten Weesp en Amsterdam vinden het belangrijk dat u op de hoogte bent van wat er straks allemaal wel en niet voor u verandert. Daarom deze eerste editie van de Fusiekrant. Digitaal wordt deze krant gedeeld via alle communicatiekanalen van de gemeente Weesp en op papier is de krant terug te lezen in het Weespernieuws van woensdag 8 december 2021. In het eerste kwartaal van 2022 verschijnt de tweede Fusiekrant.

Met deze krant willen wij u zo goed mogelijk informeren over wat er straks allemaal wel en niet veranderd. Ook beantwoorden we nu alvast een aantal vragen waarvan we weten dat ze spelen. Bij de vraag en antwoord pagina van deze website kunt u de informatie op pagina 2 en 3 teruglezen.

Heeft u naar aanleiding van deze krant vragen of mist u onderwerpen die u zeker in de tweede Fusiekrant terug wilt lezen? Aarzel dan niet en stuur een e-mail naar weespamsterdam@amsterdam.nl.

Lees de krant

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken