HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Fusienieuws  |  Goed nieuws voor dieren en hun baasjes met stadspas

Goed nieuws voor dieren en hun baasjes met stadspas

Afbeelding dierenarts

De Amsterdamse Dierenhulp Aan Minima (ADAM-regeling) gaat ook voor Weesp gelden. Heeft u een stadspas met een groene stip en een huisdier? Dan kunt u vanaf 1 januari 2022 gebruik maken van deze regeling die u tegemoetkomt in de kosten.

Is uw huisdier ziek of gewond, dan kunt u een waardebon aanvragen. Deze bon is geldig voor de consultkosten van een eerste bezoek aan een deelnemende dierenarts. Als hieruit blijkt dat een medische behandeling noodzakelijk is, vergoedt de gemeente de helft van de vervolgkosten maar maximaal € 300,-. Per stadpasjaar wordt er één bon verstrekt die geldt voor één huisdier.

Wilt u alle voorwaarden weten? Kijk dan op dierenambulance-amsterdam.nl. Onder ‘ADAM regeling’ staat hoe u gebruikmaakt van deze regeling en welke dierenartsen meedoen.

Nog meer dierennieuws

Vanaf 1 januari 2022 wordt het vervoer en de opvang van dieren in nood gedaan door de Amsterdamse dierenopvang organisaties. Dus, ziet u een dier in nood? Bel voor hulp aan gewonde of verzwakte dieren naar de meldkamer van de dierenambulance via telefoonnummer: 020 626 2121.

Meer weten over dierenopvang? Kijk dan op amsterdam.nl/dieren.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken