HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Het college belicht…  |  Het college belicht… 26 mei 2021 (Astrid Heijstee)

Het college belicht… 26 mei 2021 (Astrid Heijstee)

Beste Weespers,

We zitten in een fase van versoepelingen. En dat merken we ook in Weesp. Veel Weespers trotseren het slechte weer en genieten van de terrassen in Weesp.

Op het gebied van sporten kunnen we ook weer, onder bepaalde voorwaarden, binnen gaan sporten. En de sportscholen mogen de deuren weer openen. Hoe fijn is dat voor de ondernemers die al maanden proberen het hoofd boven water te houden en op creatieve wijze Weespers wel aan het sporten hebben gehouden. De komende weken zullen er hopelijk meer versoepelingen komen, zodat we als volwassenen weer terug kunnen gaan naar het sporten en bewegen waar we zo naar verlangen. Dat partijtje voetbal waarbij je wel de tackle kunt maken of de strijd in (en onder) het water bij het waterpolo als er een doelpunt moet worden gemaakt.

Afgelopen weekend werd bekend dat ook de VO-scholen in Weesp weer volledig opengaan. In een periode dat de eindexamenkandidaten in Weesp zich door de examens worstelen, kunnen ook de andere leerlingen weer volledig naar school. En kunnen zij elkaar de laatste paar weken voor de zomervakantie weer ontmoeten in de klas. Dat is fijn, maar ook spannend voor velen.

Via deze weg wil ik alle eindexamenkandidaten succes wensen bij de laatste loodjes. Voor hen is het een bijzonder raar en moeilijk jaar geweest. Maar het einde is in zicht. 

Geniet van al het moois wat weer kan in Weesp en van elkaar, maar hou nog steeds afstand.  Alleen door ons aan de regels te houden, zijn verdere versoepelingen mogelijk. Houd vol en let een beetje op elkaar!

Astrid Heijstee, wethouder

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken