HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  MidzomerWeesp

MidzomerWeesp

Schrijf je nu in voor MidzomerWeesp! Van 10 juli tot en met 22 augustus vieren we een zomer vol sport, muziek, theater, kunst, techniek en meer. Voor iedereen tot 23 jaar, overal in Amsterdam en Weesp. 

Meedoen is bijna overal gratis. Doe je ook mee? 

Bekijk direct alle activiteiten en meer informatie
(Om alle activiteiten in Weesp te bekijken kies je in het menu bij 'Stadsdelen' voor de optie Weesp)

 • Eerste editie MidzomerWeesp een succes

  De eerste editie van MidzomerWeesp is succesvol verlopen. De gemeente organiseerde in de zomervakantie van 10 juli tot en met 22 augustus een uitgebreid en divers programma voor kinderen en jongeren van 12 tot 24 jaar uit Weesp en Amsterdam.

 • Programma MidzomerWeesp week 33

  Wat vliegt de tijd! Het is alweer de laatste week van MidzomerWeesp. Er is deze zomer gedanst, gevoetbald, geschilderd gebootcampt, gesupt en nog veel meer. Ook in deze laatste week zijn er weer een aantal leuke activiteiten voor jongeren en kinderen in Weesp én in Amsterdam. 

 • De stormbaan, een succes voor jong en oud(er)

  Afgelopen vrijdag bedekte een reusachtige opblaas-stormbaan bijna het gehele sportveld op de Papelaan. De droom van ieder kind: lekker klauteren, springen en zo snel mogelijk naar die andere kant komen! Met een rood hoofd klimt een jongen na het maken van een salto de glijbaan af: "echt super vet dit!"

 • Programma MidzomerWeesp week 32

  Afgelopen dinsdag werd Hogewey een stukje kleurrijker! In de schilderworkshop konden kids en jongeren hun creativiteit kwijt onder het genot van een zomerse alcoholvrije cocktail. Daarnaast was het eerste Copa Weesp voetbaltoernooi. Er zijn heel wat talenten gespot en het was spannend tot het einde! Ten slotte is er verkoeling gezocht op de Vecht tijdens de workshop Suppen.

 • Programma MidzomerWeesp week 31

  Vorige week waren er weer verschillende activiteiten voor de jeugd in Weesp. Zo hebben jongeren de basics van graffiti geleerd van een kunstenares die over de hele wereld exposeert en is er weer flink gezweet tijdens een van de ‘Train like a marine’ trainingen!

 • Programma MidzomerWeesp week 30

  Komende weken zijn er in het kader van MidzomerWeesp weer een hoop leuke activiteiten voor jongeren en kinderen.

 • Aftrap MidzomerWeesp!

  Vorige week was de aftrap van MidzomerWeesp! Van 10 juli tot en met 22 augustus vieren we een zomer vol sport, muziek, theater, kunst, techniek en meer. Voor iedereen tot 23 jaar, overal in Amsterdam en Weesp. Meedoen is bijna overal gratis. Doe je ook mee?

 • MidzomerWeesp gaat van start: geef je op!

  Ben je jonger dan 23 jaar? Meld je dan nu aan voor MidzomerWeesp! Het zomerprogramma vol sport, muziek, theater, kunst en meer.

 • MidzomerWeesp: Wat is het precies?

  Weesp organiseert in de zomervakantie van 10 juli tot en met 22 augustus een uitgebreid en divers programma voor jongeren van 12 tot 24 jaar: MidzomerWeesp. Ook zijn er activiteiten voor kinderen. Het wordt een zomer vol sport, muziek, creativiteit en meer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Breakdancelessen, voetbaltoernooitjes, schilderworkshops en clinics Suppen op de Vecht!

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken