HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  MidzomerWeesp  |  MidzomerWeesp gaat van start: geef je op!

MidzomerWeesp gaat van start: geef je op!

MidzomerWeesp voetbal

Ben je jonger dan 23 jaar? Meld je dan nu aan voor MidzomerWeesp! Het zomerprogramma vol sport, muziek, theater, kunst en meer.

Weesp organiseert in de zomervakantie van 10 juli tot en met 22 augustus een uitgebreid en divers programma voor jongeren van 12 tot 24 jaar: MidzomerWeesp. Ook zijn er activiteiten voor kinderen.

Het wordt een zomer vol sport, muziek, creativiteit en meer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Breakdancelessen, voetbaltoernooitjes, schilderworkshops en clinics Suppen op de Vecht! 

Vanaf volgende week starten wij met een spetterend programma met onder andere een workshop breakdance en een bootcamp.  
Wethouder Astrid Heijstee-Bolt:” Het is mooi dat wij de jongeren van Weesp na een lastig jaar een mooi en sportief programma kunnen aanbieden vol activiteiten. Extra leuk is dat de jongeren ook kunnen deelnemen aan de vele activiteiten die in Amsterdam plaats vinden.”

Op de website www.midzomermokum.nl is het volledige programma voor MidzomerWeesp te vinden onder het kopje 'activiteiten'. Daar kun je vervolgens in het menu 'Stadsdelen' Weesp selecteren.
Gezien de komende fusie bundelen Amsterdam en Weesp de krachten en wordt het programma van MidzomerMokum nu ook in Weesp aangeboden. Zo kunnen jongeren uit Weesp ook deelnemen aan activiteiten in Amsterdam en Amsterdamse jongeren in Weesp.


Aankomende dinsdag gaat MidzomerWeesp van start. Met een workshop Breakdance wordt het startsein gegeven voor een zomer vol sport, muziek en creativiteit in Weesp.

De workshop staat onder begeleiding van een ervaren danser (eerste generatie breakdancer uit Nederland!). Kinderen van 12 jaar en ouder krijgen les in verschillende urban dansstijlen. De workshop vindt plaats op het trapveldje achter Hogewije (Hogeweyselaan) en start om 13.00 uur. Deelname is gratis en deelnemers kunnen zich aanmelden via r.ersilia@swazoom.nl.


Naast de workshop Breakdance vindt deze week bijvoorbeeld de workshop “Train Like A Marine” plaats. Dit is een training bedoelt om mentale en fysieke grenzen te verleggen. Samenwerken is een van de belangrijkste tools voor deelnemers aan deze work-out op donderdag 15 juli. Later deze zomer worden ook voetbaltoernooitjes, bootcamps, en graffiti-workshops georganiseerd. Op de website vindt je meer informatie over inschrijving.   

MidzomerWeesp kan worden gezien als het zusje van MidzomerMokum, het programma dat Amsterdam ook voor 2021 weer heeft opgetuigd voor de jeugd in Amsterdam. In 2020 waren er circa 7.000 activiteiten verspreid over de stad Amsterdam waar naar schatting zo’n 40.000 kinderen mee zijn bereikt.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken