HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  Carin Ogier geïnstalleerd als wethouder

Carin Ogier geïnstalleerd als wethouder

Donderdagavond 11 maart is Carin Ogier geïnstalleerd als wethouder Werk en Inkomen, Duurzaamheid, Milieu en Energie, Openbare ruimte, Groen, Integratiebeleid, Dierenwelzijn, ICT, Dienstverlening en Begraafplaatsen. Zij volgt voormalig wethouder Maarten Miner op die op 2 februari 2021 aftrad.

Carin Ogier was de afgelopen 2,5 jaar actief als gemeenteraadslid voor Groenlinks, en daarvoor ruim 2,5 jaar commissielid, in de gemeenteraad van Weesp. Daarnaast werkte zij als programmamanager aan de groei en ontwikkeling in Almere waarbij duurzame stedelijke ontwikkeling en innovatieve oplossingen centraal staan. Zij studeerde sociale geografie in Groningen. Ogier woont sinds 2010 met haar gezin in Weesp.

Wethouder Carin Ogier: “Ik ben vereerd met de benoeming tot wethouder van de mooie stad Weesp. Ik kijk ernaar uit om samen met het college, de raad en de ambtenaren aan het werk te gaan voor en met de inwoners van Weesp. Ik ga mij vooral bezighouden met het groen in Weesp, met duurzaamheid en werk en inkomen. Dit zijn thema’s die bewoners direct raken en waar ik graag over in gesprek ga, online of volgens de regels op afstand. Dit wordt het laatste jaar dat Weesp zelfstandig is. Mijn aandacht zal daarom ook uitgaan naar het zo goed mogelijk onderbrengen in Amsterdam van die zaken die voor Weesp belangrijk zijn.”

Wethouder Carin Ogier

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken