HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  Denk mee over nieuwe windmolens in Amsterdam

Denk mee over nieuwe windmolens in Amsterdam

Afbeelding windmolens langs fietspad

In Amsterdam komen nieuwe windmolens. Hiervoor heeft de gemeenteraad van Amsterdam zoekgebieden gekozen. Er zijn ook enkele zoekgebieden vlakbij Weesp in Amsterdam Zuidoost. Dat is bij Diemerscheg en Waternet locatie Weesperkarspel.

Doe mee aan de raadpleging

De gemeenteraad van Amsterdam is benieuwd naar het advies van Weespers. Als u bestuurder was, hoe zou u dan beslissen over de te plaatsen windmolens? En welke keuzes maakt u aan de hand van voor- en nadelen? Het bestuur van Amsterdam vraagt u daarom om mee te doen aan een raadpleging.

Ga voor 1 december 2021 naar: raadplegingwind.nl. U komt dan op de website van de raadpleging. U krijgt eerst uitleg en een filmpje te zien. Daarna start de vragenlijst.

Uw mening wordt samen met die van andere deelnemers aangeboden bij de gemeenteraad van Amsterdam. De gemeenteraad van Amsterdam gebruikt de meningen om goede plekken te vinden voor de windmolens in Amsterdam. In Weesp komen geen windmolens.

Hulp nodig of meer informatie

Heeft u vragen over dit onderzoek of hulp nodig? Of wilt u een papieren versie van dit onderzoek ontvangen? Belt u dan naar: 085 401 4707 (maandag tot en met vrijdag tussen 16.00 uur en 20.00 uur).

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken