HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  Groot onderhoud Utrechtseweg

Groot onderhoud Utrechtseweg

Dit item is verlopen op 20-09-2021.
Afbeelding groot onderhoud Utrechtseweg

De Utrechtseweg in Weesp heeft groot onderhoud nodig. Deze onderhoudswerkzaamheden zijn nodig om de kwaliteit van de rijbaan te herstellen, zodat de weg weer lange tijd mee kan. Daarnaast worden aanvullende verkeersmaatregelen uitgevoerd die in de buurt nodig zijn.

Verslag bewonersavond groot onderhoud Utrechtseweg

Op woensdag 30 juni was er een online bewonersavond over het groot onderhoud aan de Utrechtseweg. Bewoners zijn toen geïnformeerd over de conceptplannen. Op deze pagina is het verslag van deze avond te lezen. Deelnemers van de bewonersavond hebben het verslag ook per e-mail ontvangen.

Tijdens de bewonersavond zijn veel vragen gesteld en ook reacties gegeven op het conceptontwerp. Het projectteam heeft de deelnemers van de bewonersavond beloofd om met deze vragen en reacties het ontwerp te optimaliseren. Na de zomer komt het projectteam hierop terug bij de deelnemers.

Vragen over deze bijeenkomst?

Voor vragen of behoefte aan uitleg over het groot onderhoud aan de Utrechtseweg, kunt u contact opnemen met technisch projectleider Jan Noz via e-mailadres: j.noz@amsterdam.nl of met mevrouw A.M. Kemnaad via e-mailadres: a.kemnaad@amsterdam.nl.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken