HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  Informatiebijeenkomst toekomst Amstellandlaan

Informatiebijeenkomst toekomst Amstellandlaan

Hoe gaat het gebied tussen de Hogeweyselaan en de Flevolaan aan de Amstellandlaan eruit zien? Over die vraag organiseert de gemeente op woensdag 19 januari een online informatiebijeenkomst voor omwonenden en bedrijven.

Tijdens de digitale bijeenkomst presenteert de gemeente het concept van Ruimtelijk Kader voor het gebied. Dat kader beschrijft en laat zien welke punten en onderwerpen belangrijk zijn voor de toekomst van het gebied. U hoort ook het ruimtelijk kader tot stand is gekomen en wat we hebben gedaan met eerdere reacties van omwonenden over thema’s als verkeer en parkeren, groen en bouwhoogte. U kunt vragen stellen en laten weten wat uw eventuele wensen of zorgen zijn.

Een levendige buurt

De gemeente Weesp heeft al een tijd het plan om het gebied te veranderen. Na gesprekken met omwonenden en ondernemers in 2018 en 2019 zijn er nu uitgangspunten voor nieuwe huizen, bedrijven, de wegen en de openbare ruimte. Het gebied moet een levendige buurt worden waar wonen en werken met elkaar verbonden wordt.

Meedoen?

De bijeenkomst vindt digitaal plaats via Zoom. Aanmelden kan eenvoudig via: bit.ly/informatieavond-amstellandlaan. Wanneer dit niet lukt, kunt u een e-mail sturen naar: info@weesp.nl.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken