HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  Informatiebijeenkomsten over zonnepanelen en isolatie

Informatiebijeenkomsten over zonnepanelen en isolatie

Dit item is verlopen op 21-11-2021.
Afbeelding zonnepanelen Weesp

Het platform Weesp Duurzaam helpt woningeigenaren bij de gezamenlijke inkoop van isolatie en zonnepanelen om zelf groene stroom op te wekken. In september en oktober informeert Weesp Duurzaam u graag over de mogelijkheden tijdens online bijeenkomsten.

Plannen voor zonnepanelen?

Volg de online bijeenkomst op 30 september 2021 van 20.00 tot 21.00 uur voor meer informatie over zonnepanelen. U hoort dan waarom betaalbare en duurzame energie voor iedereen mogelijk is. Weesp energie heeft  twee installateurs uitgekozen voor de gezamenlijke inkoop van zonnepanelen. Deze installateurs bieden goede kwaliteit en service voor een prima prijs.

Tijdens de bijeenkomst krijgt u meer informatie over de gekozen bedrijven, prijs en opbrengsten van de panelen. En hoe u de panelen kunt financieren. Er staat een team van energiecoaches klaar om al uw vragen te beantwoorden. Meld u aan via: www.weespduurzaam.nl.

Uw huis beter isoleren?

Met de koude periode in aantocht is het nu een prima moment om na te denken hoe u uw woning nog beter kunt isoleren. Isolatie zorgt voor meer woonplezier, een lagere energierekening èn u draagt bij aan een beter milieu.

Gratis online informatiebijeenkomst op 5 oktober 20-21 uur

Wat is zinvol in uw situatie om mee te beginnen? Dubbelglas, isolatie van de muren, vloer en/of bodem? Wat kost het en wat levert het op? Door wie wordt het betrouwbaar en goed gedaan? Tijdens de bijeenkomst krijgt u informatie over de deelnemende bedrijven, de materialen en de subsidiemogelijkheden. Energiecoaches staan klaar om vragen te beantwoorden. Geef u op via: www.weespduurzaam.nl.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken