HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  RHCVV (gemeente archief) past dienstverlening aan i.v.m. aanscherping coronamaatregelen

RHCVV (gemeente archief) past dienstverlening aan i.v.m. aanscherping coronamaatregelen

Van donderdag 5 november tot en met donderdag 19 november zijn de studiezalen van het RHCVV (Regionaal Historisch Centrum Vecht en Venen) in Breukelen en Weesp gesloten voor publiek. De digitale dienstverlening gaat wel gewoon verder en ook online onderzoek in ons archief is mogelijk. Daarnaast zijn onze medewerkers via de chat, e-mail en telefoon bereikbaar tijdens de reguliere openingstijden. 

Mocht je een urgente onderzoeksvraag hebben die niet kan wachten, dan kunt je contact met ons opnemen via info@rhcvechtenvenen.nl of telefoon (0346) 259 425. In die gevallen proberen we indien mogelijk tot een maatwerkoplossing te komen.

Wij volgen de ontwikkelingen nauwgezet en lichten je in zodra wij je weer kunnen verwelkomen op de studiezalen. Wij vinden het jammer de deuren nu te moeten sluiten, maar willen uiteraard bijdragen in het beperken van de verspreiding van het coronavirus. Houd voor actuele informatie onze social media-kanalen en de nieuwsbrief in de gaten.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken