HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  Samen en betrokken uit corona in Weesp

Samen en betrokken uit corona in Weesp

Dit item is verlopen op 13-09-2021.

Tijdens de coronaperiode is er waarschijnlijk veel voor u veranderd. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen. Hoe is het voor u geweest? Wat heeft u gedaan? Of juist moeten laten? Wat heeft u geleerd van de afgelopen periode? Wat ging er goed? En wat moet beter?

Laten we samen bespreken wat we hiervan mee kunnen nemen naar de toekomst. Hiervoor organiseren we in de komende maanden gesprekken in de stad.

We gaan binnenkort van start. Van 20 t/m 22 juli en van 3 t/m 5 augustus gaan wij samen met u in gesprek. Dat doen we op straat, in de wijken en in het centrum. Let u op de gesprekswagen van KARLOS die door Weesp rijdt. Dinsdags zijn we in het centrum en de markt. Woensdags zijn we in winkelcentrum Hogeweij en omgeving en donderdags in Aetsveld en omgeving.

Wat doen we met de resultaten?

Tussen september en december organiseren we stadsgesprekken met bewoners, ondernemers en betrokken partners. Tijdens deze stadsgesprekken delen we de resultaten van de eerdere gesprekken in de zomer. Dan vertellen we ook hoe we verder gaan. De gemeente Weesp nodigt u hiervoor nog uit. Wij dragen een betrokken samenwerking tussen Weespers een warm hart toe, maar willen het initiatief voor deze samenwerking graag bij u leggen. Samen en betrokken uit Corona in Weesp!

Contactpersonen:

Loes Leatemia: 06-10341968 loesleatemia@gmail.com

Jeroen den Uyl: 06-10543056 jeroen@schatmakers.nl

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken