HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  Scholen en kinderopvang sluiten: noodopvang in de regio georganiseerd

Scholen en kinderopvang sluiten: noodopvang in de regio georganiseerd

Door de lockdown sluiten scholen en de kinderopvang van 16 december tot en met tenminste 17 januari 2021. Voor kinderen van ouders met cruciale beroepen en kinderen in een kwetsbare positie wordt in de regio Gooi en Vechtstreek noodopvang geregeld.  Is er in een gezin slechts één ouder die een cruciaal beroep uitvoert, is het verzoek om zoveel mogelijk zelf de kinderen op te vangen.

Noodopvang tijdens reguliere openingstijden

Kinderopvangorganisaties bieden noodopvang aan ouders in cruciale beroepen die al een contract hebben. Dit geldt slechts tijdens de reguliere openingstijden van de kinderopvang.  Als een locatie voor kinderopvang tijdens de kerstvakantie gesloten is, wordt er geen extra noodopvang geboden.

Noodopvang op school

De scholen gebruiken tot de kerstvakantie om onderwijs op afstand voor te bereiden en zijn wel open voor noodopvang. En ook na de kerstvakantie kunnen kinderen van ouders met cruciale beroepen en kinderen in een kwetsbare positie terecht bij een noodopvang op school.

Regionaal meldpunt Kinder- en Schoolopvang

Voor verdere vragen kunt u zich melden bij het regionaal meldpunt Kinder- en Schoolopvang. Ook wanneer ouders tegen problemen aanlopen rondom de noodopvang van hun kind.  Het regionale Meldpunt is op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bereikbaar via (035) 692 6202. Per e-mail is het Meldpunt te bereiken via kinderopvangcorona@regiogv.nl.

Lees ook het bericht Informatie voor ouder over de kinderopvang tussen 16 dec en 17 jan

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken