HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  Uitbreiding fietsparkeergelegenheid noordkant NS station Weesp

Uitbreiding fietsparkeergelegenheid noordkant NS station Weesp

Dit item is verlopen op 30-06-2021.

Aan de noordkant van het NS station in Weesp is de parkeergelegenheid voor snorscooters en fietsen beperkt. Met het oog op de verwachte stijging van treinreizigers, die van deze parkeergelegenheid gebruikmaken, is een uitbreiding van de aanwezige parkeerruimte voor langzaam verkeer zeer gewenst. De gemeente gaat het terrein daarom geschikt maken voor plaatsing van (meer) fietsenrekken. De werkzaamheden starten op dinsdag 25 mei en duren ca. 4 weken.

Wat gaan we doen?

We gaan de bestrating op het terrein vernieuwen en uitbreiden. Daarnaast gaan we een aparte parkeerstrook voor (snor)scooters en bromfietsen aanleggen, links van de in- en uitgang van het NS station. Hierdoor kunnen er op de vrijgekomen ruimte (meer) fietsen worden gestald. De bestaande fietsenrekken onder de overkapping blijven staan. De parkeerstrook voor (snor)scooters en bromfietsen wordt op de locatie met borden aangegeven. Voor de werkzaamheden hoeven geen bomen te worden verwijderd.

Verplaats uw geparkeerde fiets op tijd van het werkterrein

Op het werkterrein, rechts van de in- en uitgang van het station zijn fietsen aanwezig. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren vragen wij u uw fiets vóór start uitvoering te verplaatsen. De aannemers zal eventueel aanwezige fietsen anders moeten verplaatsen. Gedurende de werkzaamheden blijft het NS station toegankelijk.

Vragen?

Bij vragen neemt u contact op met projectleider Rick Kooper, via r.kooper@amsterdam.nl of tijdens kantooruren: (06) 22 83 97 31.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken