HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  Weesp heeft een centrummanager

Weesp heeft een centrummanager

Afbeelding centrummanagement

Ondernemers in de binnenstad van Weesp kunnen komend jaar terecht bij centrummanager, Deborah den Dulk. Per 1 december 2021 is Deborah gestart om het nieuwe Team Centrummanagement in de binnenstad te ondersteunen en uitvoering te geven aan gezamenlijke activiteiten in de binnenstad.

Versterken samenwerking ondernemers binnenstad

In voorbereiding op de fusie van gemeenten Weesp en Amsterdam in maart 2022, gaat het Team Centrummanagement de samenwerking tussen de ruim 140 ondernemers in de binnenstad versterken om zo samen te werken aan de unieke binnenstad van Weesp.

Om de ondernemers met elkaar te verbinden en de samenwerking te bekrachtigen is er een gezamenlijk activiteitenplan opgesteld en een centrummanager aangesteld. De activiteiten in het gezamenlijke plan, staan in het teken van samenwerken, het versterken van de identiteit van de Weesper binnenstad en de transitie naar de samenvoeging met Amsterdam. Aan het begin van het nieuwe jaar wordt het communicatieplatform 'Chainels' gelanceerd. Dit wordt een online verzamelplaats voor ondernemers in de binnenstad vol met kennis, informatie en activiteiten.

Deborah gaat komend jaar met veel zin en energie aan de slag met deze mooie taak, waarbij ze ondersteund wordt door de zeven leden van het Team Centrummanagement en de gemeenten Weesp en Amsterdam. “Ik zie ernaar uit om de ondernemers te ontmoeten en samen te bouwen aan een sterker, beter en mooier centrum. Weesp heeft ongelofelijk veel te bieden en samen met de ondernemers gaan we dat verder versterken en zorgen voor een toekomstbestendig en uniek centrum” aldus Deborah.  

Team Centrummanagement

Het Team Centrummanagement is ontstaan door een samenwerking van de bestaande ondernemerspartijen HovW (horeca) en WDO (winkeliers). Het team wordt versterkt door actieve enthousiaste ondernemers in de binnenstad uit verschillende sectoren, waaronder ook de culturele sector. Ook de gemeente werkt mee in het team om vanuit een publiek-private samenwerking activiteiten te ontwikkelen en op te pakken ter versterking van de identiteit van de Weesper binnenstad.

*Foto: Team Centrummanagement Weesp samen met centrummanager Deborah den Dulk (geheel rechts)

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken