HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuws  |  Weesp krijgt nieuwe energie, doe mee!

Weesp krijgt nieuwe energie, doe mee!

Gemeente Weesp roept iedereen op zoveel mogelijk energie te besparen en duurzame energie op te wekken. Vanaf 26 oktober 2021 kunt u meedoen met diverse acties en zijn er boeiende bijeenkomsten over energiebesparing en groene energie.

Weesp streeft er naar om binnen afzienbare tijd klimaatneutraal te worden. Veel Weespers zetten zich hier al voor in, Hoe meer Weespers mee doen hoe beter voor het klimaat. Binnenkort maken we de eerste acties bekend. En ontdekt u hoe gemakkelijk het is om zuiniger en duurzamer met energie om te gaan.

Wethouder Carin Ogier: “Samen kunnen we minder energie verspillen en meer duurzame energie opwekken. De komende maanden geven we onze stad daarom nieuwe energie. Wat u ook doet; groot of klein, alle beetjes helpen. Met de huidige hoge energieprijzen komt daar nog een extra reden bij: als u op energie bespaart, is dat niet alleen goed voor het klimaat het scheelt ook geld.”

Met de campagne ‘Weesp krijgt nieuwe energie’ laat de gemeente zien hoe u met kleine aanpassingen geld en energie kunt besparen. Ook wijst de gemeente u de weg naar de gratis onafhankelijke energiecoaches van Platform Weesp Duurzaam. Deze energiecoaches geven u gratis advies op maat. Weesp Duurzaam helpt ook met de gezamenlijke inkoop van zonnepanelen of isolatiemateriaal.

Meer informatie: www.weesp.nl/energie

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken