HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Nieuwsbrieven  |  GemeenteNieuws  |  Wat vindt u van onze nieuwe nieuwsbrief?

Wat vindt u van onze nieuwe nieuwsbrief?

Beste gemeentenieuws-abonnee,

De gemeente Weesp zal binnenkort starten met het gemeentenieuws in een nieuwe vorm, een digitale nieuwsbrief. Geen pdf meer maar een nieuwsbrief waarin u zelf de onderwerpen aanklikt welke u graag leest en waarbij u door kunt klikken via links naar meer informatie.  

Waarom deze nieuwe vorm?

De gemeente Weesp gaat mee met de tijd en wil het nieuws en gemeentelijke bekendmakingen op een aantrekkelijke en toegankelijke wijze aan u aanbieden. De huidige wijze met een nieuwsbrief in pdf vorm voldoet hier al enige tijd niet meer aan.  Daarnaast kunnen we ook meer inspelen op uw behoeften en wensen.

Ook geeft deze nieuwsbrief ons meer mogelijkheden om u meer nieuws te brengen en goed door te verwijzen met links naar relevante websites. De huidige gemeentenieuwspagina in het WeesperNieuws zal overigens gewoon blijven. Deze nieuwe vorm van het gemeentenieuws vervangt alleen de pdf van het gemeentenieuws die u toegezonden krijgt.

Wij horen graag uw mening

Bij wijze van proef hebben we een 20-tal nieuwsbriefabonnees deze nieuwe vorm van het gemeentenieuws aangeboden. U bent hier één van. Wij horen graag uw mening over deze nieuwe vorm van het gemeentenieuws. 

Wat vindt u goed? Wat kan beter? Heeft u nog suggesties?

Zou u bijgaande nieuwsbrief willen bekijken en laten weten wat u ervan vindt? We begrijpen dat een nieuwe vorm altijd wennen is en soms hebben nieuwigheden wat tijd nodig om weer vertrouwd te zijn. Maar we zijn benieuwd naar hoe u de opzet ervaart. Wat vindt u van de navigatie? Leest het makkelijk? Wat vindt u van de lengte van de teksten en vindt u het overzichtelijk? Andere suggesties zijn ook welkom.

Graag horen we uw reactie vóór 25 februari

Graag horen we uw mening vóór 25 februari zodat we uw eventuele aanpassingen en suggesties nog kunnen meenemen in de lancering van deze nieuwe vorm van een nieuwsbrief. U kunt u reactie sturen naar webbeheer@weesp.nl. Zie bijgevoegd een hulp hoe u het handigste navigeert door de nieuwsbrief.

De nieuwe digitale nieuwsbrief van het gemeentenieuws

Bij voorbaat onze hartelijke dank!

Hartelijke groet van de webredactie gemeente Weesp

Een jpg-bestand kunt u openen in verschillende jpg-lezers, zoals XnView.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken