HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Persberichten  |  Alternatieve route Sinterklaasintocht

Alternatieve route Sinterklaasintocht

Dit item is verlopen op 18-11-2016.

Stichting Sinterklaas Intocht Weesp kiest voor andere route

Bij de intocht van Sinterklaas in Weesp zal morgen een alternatieve route door Weesp gelopen worden. De Stichting Sinterklaas Intocht Weesp heeft hier vanmiddag in overleg met burgemeester Van Bochove, handhavers van de gemeente en experts van het technisch sloopbedrijf, werkzaam bij de Laurentiuskerk, toe besloten.

Gevolgen van de brand

In verband met gevolgen van de brand in de toren van de Laurentiuskerk, is de Herengracht deels afgesloten. Aanvankelijk had men gehoopt de werkzaamheden om de toren te stabiliseren vandaag afgerond te hebben. Echter, de werkzaamheden nemen meer tijd in beslag. Om veiligheidsredenen zal de geplande route via de Herengracht dit jaar gewijzigd worden en loopt deze niet over de Herengracht.

Alternatieve route

De route die Sinterklaas zal afleggen start op de Achteromstraat (dit is niet gewijzigd) maar gaat dan direct naar de Hoogstraat, gaat dan via de Kerkstraat, Waagplein, Nieuwstraat, Slijkstraat over de Binnenveer naar de Nieuwstad. Aansluitend loopt de route via de Breedstraat naar Het Grote Plein naar het stadhuis. Hier eindigt de route.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken