HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Persberichten  |  Gemeente bevraagt inwoners over gebruik doorgang station

Gemeente bevraagt inwoners over gebruik doorgang station

Dit item is verlopen op 01-11-2014.

De Gemeente Weesp gaat onderzoeken hoeveel mensen de stationshal gebruiken als doorgaande route om van het centrum naar Leeuwenveld te komen en andersom. Daarvoor ontvangen alle bewoners van Leeuwenveld en een groot deel van de bewoners rondom het stationsgebied een korte vragenlijst.

Naast deze groep wil de gemeente uiteraard van zoveel mogelijk mensen die gebruikmaken van de stationshal een reactie ontvangen. Dat kan in aanvulling op het onderzoek dat de NS al verrichtte. De NS is van plan om de OV-poortjes op het station Weesp af te sluiten, om de sociale veiligheid te vergroten. Tot op heden is over het sluiten van de poortjes nog geen besluit genomen.

De Gemeente Weesp verricht een aanvullend onderzoek. De gemeente neemt de resultaten mee in de gesprekken met de NS, over toegankelijkheid en de verbindingsfunctie van de stationshal. Onder de inzenders verloot de gemeente drie VVV-bonnen van 15 euro.

Tot 17 oktober aanstaande kunnen inwoners hun mening geven door de vragenlijst in te vullen bij het Stadskantoor, of daar een exemplaar op te vragen. Het invullen van de vragenlijst kan ook digitaal, op www.weesp.nl/ovpoortjes.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken