HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Persberichten  |  Klant Contact Centrum van gemeente Weesp officieel geopend

Klant Contact Centrum van gemeente Weesp officieel geopend

Dit item is verlopen op 25-12-2014.

Dinsdagmiddag 9 december jongstleden is het Klant Contact Centrum van de gemeente Weesp officieel geopend. De officiële openingshandeling werd verricht door burgemeester Van Bochove. Hij reikte een rijbewijs uit in het Klant Contact Centrum aan de heer Den Uijl die gistermiddag hiervoor een afspraak had gemaakt.

Verbetering van de dienstverlening

De gemeente Weesp staat voor een kwalitatief goede dienstverlening naar haar inwoners en ondernemers. Hier wordt de laatste jaren extra aandacht aan besteed. Door de verbouwing van het Klant Contact Centrum zijn er onder andere meer spreekkamers gerealiseerd waardoor het mogelijk is geworden de dienstverlening aan de burgers binnen het KCC uit te breiden overeenkomstig het landelijke dienstverleningsconcept Antwoord.

 

Dienstverleningsconcept Antwoord

Dienstverleningsconcept Antwoord staat voor de landelijke visie op de inrichting van een uniform loket voor de hele overheid bij gemeenten. Vanaf 2015 zijn gemeenten de ingang van de overheid voor burgers, bedrijven en instellingen. Voor nagenoeg alle vragen en transacties kunnen burgers en ondernemers dan terecht aan de balie in een gemeentehuis of stadskantoor, op internet of door te bellen met het Klant Contact Centrum (KCC) van hun gemeente.

 

Realisatie verbouwing door Weesper bedrijven

In de speech van burgemeester Van Bochove roemde hij de prettige samenwerking van de gemeente met de Weesper bedrijven die de verbouwing van het stadskantoor gerealiseerd hebben. De warme uitstraling door het gebruik van de verschillende materialen, kleuren en herkenbare Weesper afbeeldingen bieden een prettige omgeving voor inwoners en ondernemers om hun zaken te kunnen regelen op het stadskantoor.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken