HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Persberichten  |  Museum Weesp dicht tot 20 februari 2016

Museum Weesp dicht tot 20 februari 2016

Dit item is verlopen op 20-02-2016.

Museum Weesp wordt gemoderniseerd. Het Museum Weesp heeft daartoe half oktober haar deuren gesloten. Aanvankelijk zou het museum medio december weer opengaan maar gezien de beschikbare capaciteit zal de modernisering wat meer tijd vergen. Daarnaast biedt de sluiting de ultieme gelegenheid om nu ook de restauratiewerkzaamheden aan het plafond in de ontvangsthal in het museum door te voeren.

Feestelijke heropening op zaterdag 20 februari 2016

Het Museum Weesp bereidt een feestelijke opening voor op zaterdag 20 februari a.s. Meer informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk.

Uitvoering museumplan 2015-2018

De gemeenteraad heeft op woensdag 1 juli 2015 het Museumplan 2015-2018 aangenomen. De komende beleidsperiode gaat Museum Weesp een nieuwe koers varen. De publieksbegeleiding van het museum wordt gemoderniseerd, het beheer van de collectie en de museumorganisatie worden geprofessionaliseerd en er komt een actief tentoonstellings- en activiteitenbeleid. De bezoekers van het museum zullen op een interactieve manier meegenomen worden in de geschiedenis van Weesp met haar stadhuis, de industrie├źn die Weesp destijds tot bloei hebben gebracht en de kunst die Weesp rijk is. 

Museum Weesp zoekt nieuwe vrijwilligers

Om het museum ook in de toekomst open te kunnen houden, heeft het museum meer vrijwilligers nodig. Lijkt het u leuk om een aantal uur per week te helpen of heeft u nog wat vragen over vrijwilliger zijn bij het museum? Kijk op www.museumweesp.nl/vrijwilligers voor meer informatie en meld u hier aan!

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken