HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Persberichten  |  Ted Blok vrijwilliger van het jaar 2020

Ted Blok vrijwilliger van het jaar 2020

Op de Nationale dag van de Vrijwilliger, maandag 7 december 2020, is Ted Blok (74) door wethouder Astrid Heijstee uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar 2020. Van de 43 inzendingen heeft de jury Ted Blok als winnaar uitgeroepen.

Ted zet zich sinds zijn pensioen, al een jaar of negen, wekelijks in als vrijwilliger via de Versa Vrijwilligerscentrale. Hij vindt het leuk om bezig te zijn en mensen te helpen. Hij is coördinator van de chauffeurs van de PlusBus en is zelf ook chauffeur. Ted is inzetbaar voor allerlei klusjes, van de tuin bijhouden tot een lamp vervangen of ophangen. Ook is hij EHBO-instructeur. Voor de spelletjesmiddag in de Soos in de Wintertuin haalt en brengt Ted niet alleen de mensen twee keer per maand, hij zorgt er ook nog eens voor dat er lekkere roomboterkoekjes zijn.

Wethouder Astrid Heijstee: ”We mogen nooit vergeten hoe belangrijk het vrijwilligerswerk is. Niet alleen op een dag als vandaag. Maar altijd. Helaas konden we niet alle genomineerde vandaag uitnodigen en moest de uitreiking sober. Dat is jammer, maar het maakt vrijwilligerswerk niet minder belangrijk. Daarom zeg ik: lieve vrijwilligers, heel veel dank voor jullie werk. Jullie zijn onmisbaar en het fundament in onze sociale stad.”

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken