HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Vrijwilligers in Weesp

Vrijwilligers in Weesp

Handjehelpen zorgt voor de juiste match tussen een hulpvrager en een vrijwilliger. Het gaat om hulp aan kinderen en volwassenen met een chronische ziekte, beperking of gedrag dat om extra zorg en aandacht vraagt. Handjehelpen is onderdeel van het Netwerk Vrijwillige Hulp, netwerkvrijwilligehulpweesp.nl.

  • Ans Rietveld: ''Word vrijwilliger, je wordt er gelukkig van''

    Vrijwilligers. De meesten zijn bescheiden. ''Zoveel doe ik niet. Gewoon, een paar uurtjes in de week. Wat stelt dat nou voor.'' Maar laat dat voor die ander nou net het verschil maken tussen eenzaamheid en gezelligheid. Ans Rietveld maakt dat verschil. Zij werd het maatje van mevrouw Slegtenhorst.

  • Annemarie ’t Hart: “Ik snap hun proces, ik ken hun eenzaamheid, ik begrijp hun verdriet.”

    Annemarie ’t Hart was 19 toen ze frontaal geschept werd door een automobilist. Ze stuiterde met haar hoofd op een stoeprand en liep ernstig hersenletsel op. Tegen wil en dank werd ze ervaringsdeskundige op het gebied van niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Nu, 28 jaar later, zet zij haar ontwikkeling in voor MEE.

  • Monique: ''Als je straks nog wakker bent, gaan we samen schaapjes tellen.''

    Wat doe je, als je geen mantelzorgtaken meer hebt en je zoon uit huis is. Dan zoek je een nieuwe uitdaging. Ook al werk je bijna fulltime en staat je eerste bedrijf in de steigers. Dit is het verhaal van Monique, die samen met echtgenoot René maandelijks voor Nick van 5 zorgt. Handjehelpen zorgde voor de match.

Contactgegevens

Bezoekadres

Nieuwstraat 70a
1381 BD  Weesp

Tel: (0294) 491 391

Belastingen tel: (020) 255 4800

E-mail: info@weesp.nl

Social media

Openingstijden

Afspraak maken